Haine care avantajeaza femeile plinute. Garderoba plus size. Tinute elegante

Este important ca femeile de talie mare să poarte haine care să le flateze corpul. Dacă femeia are o talie mai mare, asortați-o cu haine care au talia sub talia naturală pentru a o accentua. De asemenea, este important să găsiți haine cu umeri mai largi pentru a echilibra mărimea mai mare a bustului. Atunci când cumpărați pantaloni, găsiți articole care au deschideri generoase pentru picioare pentru a evita ca hainele să se ridice și să se strângă în jurul taliei.

Primul lucru despre care trebuie să vorbim în ceea ce privește femeile plus size este faptul că există multe forme și dimensiuni diferite de corpuri. Femeile plus size pot veni în toate formele și mărimile diferite. Nu uitați, oricine poate fi o femeie plus size. Nu este vorba de a fi grasă.

Este vorba despre a fi mai mare decât ceea ce societatea consideră „medie”. Așadar, ce haine sunt bune pentru femeile plus size? Aceasta este o întrebare la care este dificil de răspuns, deoarece cele mai bune haine pentru femeile plus size vor fi determinate de forma corpului lor. Unul dintre cele mai importante lucruri este să găsești haine în care să te simți bine și care să se potrivească corpului tău. 

Femeile de talie mare au adesea dificultăți în a găsi haine care să se potrivească corect, deoarece majoritatea hainelor sunt concepute pentru formele feminine, care sunt de obicei mult mai mici decât ale lor. Acest lucru poate face ca shoppingul să fie frustrant și uneori ar putea fi tentate să cumpere haine care sunt prea mici pentru ele doar pentru a obține ceva care să li se potrivească. Cu toate acestea, există unele haine plus size care se potrivesc mai bine pentru tipul lor de corp.

Ce trebuie sa includa o garderoba plus size eleganta?

Femeia plus size nu este limitată la mentalitatea tipică de a purta pur și simplu haine de dimensiuni „mai mari”. Femeia plus size care își dorește o garderobă elegantă poate include multe articole în dulapul și în excursiile de cumpărături. Îmbrăcămintea de zi cu zi care ar trebui să se regăsească în dulapul unei femei plus size este îmbrăcămintea care este confortabilă, se potrivește bine și este bine făcută.

Câteva articole care ar trebui să se regăsească într-o garderobă plus size sunt o rochie croită, o pereche de blugi frumoși și confortabili, un blazer sau un sacou de costum care să te facă să arăți scumpă și o pereche drăguță de pantofi cu tocuri plate sau cu tocuri care să nu fie prea înalte pentru a fi purtate în fiecare zi. 

Garderoba unei femei elegante de talie mare ar trebui să includă piese atemporale care pot fi purtate în toate anotimpurile, fie că este vorba de un eveniment formal, de o ieșire în oraș cu prietenii sau pur și simplu pentru a fi purtate la serviciu.

Aceste piese pot include următoarele: o rochie neagră lungă de purtat la o ieșire în oraș sau la un eveniment formal, o cămașă albă simplă cu nasturi și blugi albastru închis pentru un look casual și o rochie cu pulover pentru a fi purtată la serviciu. Există atât de multe alte opțiuni disponibile, bineînțeles! Sperăm că acest lucru te-a ajutat să începi să îți construiești garderoba plus size perfectă!

Ce rochii sunt cele mai potrivite daca ai o talie plinuta?

Diferite persoane au forme diferite ale corpului, ceea ce înseamnă că diferite tipuri de rochii se potrivesc diferitelor forme ale corpului. Dacă aveți o talie plină, atunci nu ar trebui să purtați o rochie lungă, deoarece acestea se vor lăsa deseori la nivelul taliei. Dacă ai o talie înaltă, atunci ar trebui să investești într-o rochie bodycon, care se va lipi de silueta ta. Cu toate acestea, dacă ai o talie mai scurtă, cea mai bună rochie pentru tine este o rochie de ceai.

Multe femei care sunt în căutarea unei rochii pentru o ocazie specială vor descoperi rapid că multe modele nu sunt făcute pentru forma corpului lor. În special, doamnele care au o talie plină și care caută o rochie care să le ridice moralul vor descoperi că multe modele oferă puțin spațiu confortabil.

Dacă sunteți una dintre aceste femei, există o modalitate de a găsi o rochie care să arate minunat, în timp ce se potrivește corpului dvs. ca o mănușă. Căutați o rochie cu o centură sau curea care poate fi ajustată la măsurile corpului dumneavoastră. Alternativ, încercați să găsiți o rochie cu talie imperiu care să vă surprindă curbele și să vă îmbrățișeze talia fără a fi prea strâmtă.

Multe femei simt că trebuie să aleagă între o rochie care să se potrivească formei de măr sau de pară. Unele rochii sunt concepute cu o fustă în stil evazat pentru a acoperi șoldurile femeii și a o face să pară mai slabă. Alte rochii care sunt în linie A și sunt strânse la talia naturală. Acest lucru va crea efectul unei talii pline.

Rochiile cu talie plină sunt perfecte pentru o femeie care are curbe sau care caută să își ascundă mijlocul. Este important să știi ce croială a rochiei va funcționa cel mai bine pentru silueta ta. De exemplu, rochiile cu croială imperiu sunt cele mai bune pentru o femeie cu o formă de clepsidră, cu o talie mai plină.

Ce pantaloni poate purta o femeie plus size la ocazii elegante?

Femeile de talie mare pot purta pantaloni la ocazii elegante. Aceștia trebuie să aibă o talie elastică și elastică. Pantalonii de culoare închisă sunt mai avantajoși pentru femeile plus size decât pantalonii de culoare deschisă. Ele pot purta fie o fustă elegantă, fie o fustă neglijentă. De asemenea, ar trebui să poarte un sacou sau un cardigan peste sacou.

Există câțiva factori care ar trebui luați în considerare atunci când decideți ce pantaloni să purtați la o ocazie elegantă. Unele femei pot dori să poarte pantaloni, în timp ce altele pot dori să poarte o rochie. De exemplu, dacă evenimentul este o nuntă, o mireasă poate dori să poarte o rochie. Un alt aspect de luat în considerare este clima. Dacă evenimentul are loc într-o sală mare, s-ar putea să nu fie la fel de aerisit ca în cazul unei gale în aer liber.

Modul în care te îmbraci este important. Vrei să arăți bine, dar și să te simți bine. Indiferent de ocazie, trebuie să te simți încrezătoare în look-ul tău. Pantalonii trebuie aleși cu grijă și nu trebuie să aibă volane sau ornamente. De asemenea, doriți să alegeți pantaloni care sunt confecționați dintr-o țesătură de bună calitate.