Cei mai buni bocanci pentru munte si drumetii outdoor dama

Îmi place să fac drumeții în munți, dar drumețiile necesită un echipament de bună calitate. Asta include bocanci de drumeție de înaltă calitate. Am nevoie de o pereche de cizme de munte de înaltă calitate pentru doamne care să-mi protejeze gleznele și picioarele.

Am găsit o pereche excelentă de bocanci care sunt durabili, ușori, accesibili și confortabili. Compania este o companie americană, iar cizmele au fost fabricate în SUA. Totuși, nu sunt foarte sigură de amprenta de carbon a companiei. Noile mele cizme sunt foarte confortabile și sunt foarte entuziasmată să le încerc. Sunt o cizmă rezistentă, cu membrană impermeabilă și piele impermeabilă. Acestea sunt foarte rezistente și îmi protejează gleznele. 

Persoanele care se bucură de activități în aer liber, cum ar fi drumețiile și escalada, ar putea dori să investească într-o pereche de bocanci de munte de calitate pentru femei. O persoană va trebui să țină cont de faptul că aceste cizme nu sunt de obicei făcute pentru modă, ci pentru a menține purtătorul în siguranță.

Aceștia vor trebui să se asigure că aleg o cizmă care le va oferi cea mai bună căldură și confort. Atunci când cumpărați o pereche de cizme, este important să vă asigurați că acestea au o aderență bună. În caz contrar, purtătorului îi va fi greu să își păstreze echilibrul pe potecă sau pe stâncă.

Ce incaltaminte trebuie sa porti la munte iarna ca femeie?

Știu că te gândești unde să mergi în drumeții în această iarnă și vrei să arăți cât mai bine, dar nu știi sigur ce să porți pentru a arăta bine, dar și pentru a fi pregătit pentru aer liber. Ca femeie, am învățat că încălțămintea potrivită este absolut esențială pentru o ieșire reușită la munte iarna.

Există atât de multe cizme și pantofi diferiți care se găsesc pe piață în aceste zile și poate fi extrem de dificil să găsești perechea potrivită pentru tine. Am constatat că mă simt cel mai bine iarna dacă port un pantof de drumeție din piele sau o cizmă robustă, rezistentă și cu o anumită izolație. Poate părea un strat în plus, dar ajută cu adevărat să vă păstrați picioarele calde și uscate.

Ce tip de încălțăminte ar trebui să port pe munte iarna ca femeie? Din experiența mea, poate fi o provocare să găsești încălțămintea potrivită pentru munte iarna, ca femeie. A avea echipamentul potrivit este esențial pentru a vă bucura de timpul petrecut pe munte. După cum știm cu toții, iarna poate fi dură cu echipamentul.

La temperaturi care deseori se învârt în jurul valorii de 0F și mai mici, multe dintre jachetele mele au început să se destrame. Cizmele au explodat și la fel și mănușile. Mă bucur să vă anunț că am găsit încălțămintea perfectă pentru munte iarna, pentru o doamnă ca mine. Ani de zile, a trebuit să mă mulțumesc cu pantofi de drumeție pentru bărbați. Erau prea scurți și mă simțeam mereu inconfortabil.

Încălțămintea este unul dintre cele mai importante elemente atunci când aveți de-a face cu condiții umede și înghețate. Dacă aveți o pereche de cizme vechi și uzate pe care le purtați în majoritatea zilelor, poate că a sosit momentul să vă procurați un echipament nou.

Acest lucru este valabil mai ales dacă locuiți într-un climat rece, unde zăpada poate avea o adâncime de până la 30 de centimetri. În timp ce cizmele grele vă vor ține picioarele mai calde, acestea vă pot limita pașii și vă pot face mai greu să mergeți pe gheață. O opțiune mai bună este o cizmă înaltă, care nu depășește genunchiul, cu șosete groase de lână. Impermeabilă și izolată, această cizmă va oferi o barieră împotriva zăpezii și a frigului.

Unii oameni nu știu ce încălțăminte să poarte, dar există câteva linii directoare care pot ajuta în acest sens. De exemplu, ar trebui să purtați încălțăminte care este impermeabilă și care asigură tracțiune pe suprafețele înghețate. De asemenea, ar trebui să aveți cizme rezistente și impermeabile, care pot fi prinse pentru siguranță. Trebuie să fiți atenți la modul în care mergeți, deoarece nu doriți să alunecați și să cădeți. De asemenea, este mai probabil să vă răsuciți glezna sau să vă rupeți piciorul dacă aveți șosete subțiri.

Bocanci pentru drumetii pe munte pe timp de vara

Bocancii sunt esențiali pentru orice drumeție, mai ales atunci când sunteți expus la o gamă largă de medii noi. În timpul verii, poate fi excesiv de cald în unele locuri, în timp ce în altele se poate acumula zăpadă. Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți cizma potrivită pentru drumețiile de vară în munți.

Grosimea bocancilor este primul aspect de luat în considerare. Dacă faceți drumeții într-un climat mai cald, atunci nu veți avea nevoie de cizme la fel de groase ca în cazul în care ați merge într-o drumeție mai rece. De aici, veți dori să alegeți o cizmă care să vă mențină temperatura piciorului, deoarece poate fi dificil să aduceți cu dumneavoastră suficiente haine pentru a vă menține picioarele calde.

Bocancii de drumeție sunt o parte esențială a oricărui echipament de drumeție montană de vară. Cizmele de drumeție oferă stabilitate, durabilitate și protecție împotriva terenului accidentat. Acestea reprezintă o modalitate excelentă de a vă bucura de aer liber, rămânând în siguranță. Cel mai bun moment pentru a cumpăra o nouă cizmă de drumeție este la mijlocul iernii, înainte de a începe drumețiile.

Este important să vă rodați bocancii, așa că va trebui să le purtați de câteva ori înainte de prima dvs. drumeție. De asemenea, este important să vă asigurați că ghetele se potrivesc, deoarece nu doriți să aveți bășici sau disconfort în timpul drumețiilor. Este o idee bună să achiziționați o pereche de șosete de drumeție care vă vor ajuta să preveniți bășicile. 

Ghete outdoor dama. Top branduri care realizeaza bocanci montani

Există o diferență între un pantof și o gheata. Un pantof este făcut pentru a proteja piciorul de sol și nu în alt scop. O gheata are câteva scopuri mai vitale și este important ca articolul să se concentreze asupra acestui aspect. Cizmele sunt făcute pentru a proteja de sol, dar și de elementele naturii, așa că articolul ar trebui să se concentreze, de asemenea, pe ceea ce este menit să facă o cizmă.

Ghetele de munte sunt o formă versatilă de încălțăminte. Ele pot fi purtate pentru schi, snowboarding, alpinism și alte sporturi în aer liber. De obicei, sunt confecționate din piele și au un guler scurt în jurul părții superioare, care se extinde până la partea din spate a mușchiului gambei. Acestea oferă protecție și căldură la nivelul gleznei și sunt adesea izolate pentru a vă menține picioarele uscate.

Ghetele de munte pentru doamne au devenit o destinație populară în materie de modă și de activități în aer liber în ultimii ani, odată cu afluxul de modele noi și cu aspect trendy. Există multe mărci de ghete de munte, dar unele dintre cele mai populare mărci includ Sorel, Merrell, Danner, L.L. Bean, Redwing și Timberland.

Aceste mărci fac ghete de o calitate excelentă care vor dura mulți ani de acum încolo. De asemenea, aceste mărci oferă căptușeli durabile pentru a vă menține picioarele calde și confortabile, precum și materiale exterioare impermeabile pentru a vă menține picioarele uscate.